اختراع ماده ای که بدون مصرف انرژی خانه را خنک می کند

اختراع ماده ای که بدون مصرف انرژی خانه را خنک می کند.
دانشمندان نوع جدیدی از مواد نازک را اختراع کرده اند که می تواند بدون استفاده از انرژی به عنوان یک دستگاه تهویه مطبوع عمل کرده و سطوح را در برابر گرمای خورشید خنک کند.
این ماده، به شکل یک ورقه نازک ، می تواند هنگام منعکس کردن نور خورشید ، گرمایی که در خود ورقه جمع شده را هم به صورت اشعه فروسرخ ساطع کند و بدین ترتیب سطح زیر خود را خنک نگه دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مهندسان دانشگاه کلرادو بولدر که این ماده را ساخته اند ، می گویند این ماده سبک است ، به راحتی قابل نصب در سطوح خمیده و ساختمان هاست و تولید انبوه آن بسیار ساده است.
این ماده ارزان ، نوعی ماده دورگه بسپار شیشه است با ضخامتی مشابه با یک فویل آلومینیوم که میتوان آن را به شکل رول های آشپزخانه ای تولید کرد . دانشمندان می گویند با قرار دادن این لایه نازک بر روی پانل های خورشیدی می توان کارآیی آنها را نیز بالا برد .
گانگ تان ، استادیار گروه مهندسی عمران و معماری دانشگاه وايومینگ، در مورد این پیشرفت می گوید: فقط ۱۰ تا ۲۰ متر مربع از این مواد در پشت بام می تواند خانه یک خانواده را در تابستان به خوبی خنک نگاه دارد.
اردیبهشت ماه امسال خبر رسید که پژوهشگران در استرالیا موفق شده اند پنجره هایی بسازند که علاوه بر عبور دادن نور خورشید ، از این نور برق هم بگیرد و برق خانه را تأمین کند . در آزمایشهای میدانی، قدرت خنک کنندگی این ماده تقریباً معادل الکتریسیته تولید شده با استفاده از سلولهای خورشیدی برای یک منطقه مشابه بوده است.
به بازار آمدن این فناوری ها و شاید تلفیق آنها در ساخت خانه های جدید ، نوید آینده ای بهتر برای صرفه جویی و کمک به محیط زیست می دهد .

admin
در تاریخ 10 جولای 2019
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.